Денят на раждане влияе много върху характера на един човек и върху

...
Денят на раждане влияе много върху характера на един човек и върху
Коментари Харесай

В понеделник се раждат емоционалните, във вторник буйните, в сряда интелигентните...

Денят на раждане въздейства доста върху характера на един човек и върху живота му. Открийте какъв темперамент сте, съгласно деня от седмицата, в който сте се родили.

Родените в понеделник са доста прочувствени - С понеделник ръководи Луната, а съгласно националната традиция в годината има единствено три понеделници, които се смятат за нещастни - първия понеделник през април, втория понеделник през август и последната през декември. Както е капризна Луната, такива са и хората, родени в понеделник, а най-голямо въздействие върху тях имат страстите. За тях е значимо да има солидна основа в живота, като семейство, другари и сътрудници, от които произтича тяхната мощ.

 жена лято есен Thinkstock

Във вторник се раждат бойни и невъздържан - Вторник е кръстен на планетата Марс, който след римското разбиране е господ на войната. Хората, родени на този ден, имат огромна мощ, военен дух и решителност да реализират задачите си. Въпреки това, под въздействието на Марс, те са " непослушните " и са склонни на раздразнителност.

В сряда се раждат интелигентни и изразителни - Сряда е кръстена на планетата Меркурий, който е римския господ на търговията, пътуванията и науката. Затова хората, родени на този ден ги краси просветеност, сладкодумство и огромно въздействие върху други хора. Въпреки това, те са наследили несъмнено безпокойствие и любознание, за което им трябват непрекъснати провокации, с цел да могат да действат.

Ако сте родени в някой от останалите дни от седмицата, разгледайте галерията ни и вижте какво споделя това за вас.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР